2014-11-13 / Tüm araçlarımızın hızı 50 km/sa olacak şekilde ayarlanmıştır.

2014-11-07 / DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi belediye otobüslerinde 'Denizli Kart' uygulamasına geçilmesinin ardından kentin altı noktasına elektronik dolum makinesi yerleştirildi. Belediye otobüslerini kullanmak isteyen vatandaşlar, dolum noktalarındaki ATM tipi cihazlardan dolum yaptırabilecek.

2014-09-06 / Şehir içi otobüs ulaşımını bünyesine alarak 150 araçla vatandaşlara hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, şoför eğitimlerini de aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. şoförlerine 5 gün süren eğitim verildi.

2014-08-27 / Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehir içi otobüs ulaşımında yeni dönemin başlangıcı olan "Denizli Kart"ın tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıya, Başkan Zolan'ın yanı sıra Genel Sekreter Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Ulaşım Daire Başkanı Niyazi Türlü, Ulaşım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca ve Genel Müdürü Turgut Özkan katıldı.